Monday, October 4, 2010

TOPSYTURVYMUM FIRST LUCKY DRAW!

waaa....macam menarik lol!!!

cite die an tadi kite bukak jew blog Cik Anne org ke 10 jadi follower kite....

tahniah la Cik Anne & thank you dear.......
( tapi takdak adiah la sebab kite tak buat contest sapa jadi follower ke 10 dapat hadiah.....haishh!! hehe...)

kalo korang rajin g la follow die jugak....wah promote.....
( bodek konon.... )

pastu kite nak follow la jugak Cik Anne ni...
tengok2 kat blog die de 1 contest ( contest ke?? ala ala kan?? )
tapi bukan dari Cik Anne...
oh god!! malu i sebab silap plak bace.....
but thanks dear bagitau...pagi2 ni kite tuka dah link tu ke blog 
person yg buat contest neh!! huhuhu.....

seperti tajuk diatas yer....


contest lucky draw ( mengong jap contest jap lucky draw...papejela... )...

sila click kat sini ......

tak tau la mcm mane tapi kite nak masuk jugak....
( yer yer kite jahil bab2 ni....baru nak jinak2...huhu )

ne la tau de rezeki kan dapat set Corelle dr Ostolia an baru korang nak jeles...wakaka

nak tayang sket bentuk set corelle yg di pertaruhkan...

tarraaaa.....



haaa...teruja tak??? teruja tak???
tak?? 
ade kite kesah!! wakaka

so syarat2 die korang g tengok kat sini ok.....

selamat mencuba!!!! 

semoga kite sama2 lucky.....amin

2 comments:

diriku said...

gud luck =]

Kering Kontang said...

tq diriku.......
doa2kan la yaya luck...hikhikhik