Sunday, October 3, 2010

Contest Gambar Geli!! Geli!! Cik Sepet

ahaks....
kite dah rajin nak join contest!! hikhikhik......
now nak join contest gambar geli2 sepet ek.....


syarat2 die sangat la kacang...fuhh kerek tetibe!!! huhuhu.... :


1. korang mesti berumur 15 tahun ke atas.
yer umoq kite dah 25 tahun....terlebih layak kan? hohoho.....

2. ada blogspot/fesbuk
ada.... ( metilah ada kalo takde makne kite tau yg sepet buat contest ni ye tak?? )

3. mesti meniru gaya seperti gambar di sini sepet... 
haha....kite pertaruhkan pic ni ;



sama tak sama tak??? hahaha.....aku geli deh tengok pic aku sendirik!
penat tiru gaya si sepet tapi tak jadik arrr........susah dok!!
and the last kite pilih pic di atas....buleh kan?? buleh kan?? ahaks!!

4. mesti membuat mata sepet! (PENTING!) kalau mata korang da sepet tu selahmat lah kau ye..kuikuikui!
kalo mate tu dah terbelalak takde makne nye buleh sepet..........kahhhhh!!

5. gambar harus di publish di blog korang dan bagi link tu kat sepet, kalau tak ada blog, sila jadikan gambar tu gambar profile korang sehingga di beritahu dan boleh drop kat wall facebook  sepet yer...
ok....done!!!


korang selamat mencontest yerk!!!

6 comments:

m.a.r.i.n.a.r.i.z.u.a.n. said...

hahaha... ada gak tgok contest si sepet.. tapi x leh gie lahhh..x jadi je nak posing mcm tuhh hak99x

Kering Kontang said...

hakhakhak....
tau takpe....kite dah puas mengejas nak pose kaw2 macam sepet manjang tak jadik.....hehehe......
last sekali.........tu diaaa!!!

sepet a.k.a zack_u said...

hahahahaha! ni dah ok la ni, asalkan geli...kannnnnnnn...

tunggu ya... :)

kalau tak ramai yang join senang nak memang...huahuahua!

Kering Kontang said...

kire ok ar an......
dah byk kali tiru gaya hang tapi sume mcm hampeh....

pehtu kite tengok pic tu yg paling geli kite masukkan jew ar....

takpe an sepet....

kot menang mmg rezeki kite laa.....

faizmaskam said...

wahhaah
saya minat!!
xcited..
nice2
sowi sebab ketawe lebeh2

Kering Kontang said...

faizmaskam : hahaha...tapi tetap cute kan....wahhh!! terlebeyh sudehhh!!! kikiki