Friday, November 5, 2010

Contest Gambar Percutian yang Menarik Lagi Tertarik

PERHATIAN INI STICKY POST sile scroll ke bawah untuk next entry ek....


aku memang suke nak layan corntost contest2 ni skang......
pantang geng blogger offer aku sebok follow gaks.....ngeeeeee.........
contest ni anjuran  CikKojah ........
sonang yo contest eh.......
sile baca syarat2 yang aku copy tu yeh........






SYARAT-SYARATNYA:

1) must be Cik Kojah followers...itu adalah bonus.... ( aku copy jew so tak tau la kot betol an )

2) 1 gambar percutian yang menarik lagi tertarik yang akan diterima...tak kisah la dengan sesiapa pun...janji sekeping gambar sahaja...*NAK GAMBAR ADA ORANG YE, TAMAU PEMANDANGAN SEMATA-MATA... ( yg ni aku wajib okeyh!! kalo tak ikot korang kompem kalah....ngeee aku terlebeyh bajet konon nak tamak menang...... )

3) tiada sebarang editing dilakukan ke atas gambar tersebut ( jgn nak gatal edit nak tacap konon kat pic korang......sure disqualified....huhuhu )

4) explain secara ringkas kenapa gambar itu yang anda suka kan... ( kene explain taw jgn wat bodo je...hikhik )

5) letak kan gambar Cik Kojah di sidebar masing-masing seperti di sidebar Cik Kojah sebelah kanan ini...dan make sure sidebar itu di link kan kepada entry ini...

6) tarikh tutup penyertaan adalah pada 5 november sebelum pukul 11.59 malam...

7) hadiahnya?? kebaya cantik meletops dari bandungggggggggg (belum jahit lagik) + fridge magnet bandung...kalau lelaki yang menang, anda boleh pilih sama ada nak kebaya atau t'shirt bandung...

8) tinggalkan penyertaan korang di entry Cik Kojah...bagik link entry u ols tu yerk...


p/s  : PEMENANG AKAN DINILAI DARI SETIAP SUDUT...YANG PENTING GAMBAR PERCUTIAN YEEE...BUKAN GAMBAR MAKEUP2 KE HAPE KAN...KIRA KALAU SAYA TENGOK TUH TEROS MACAM WAHHHH WAHHH BESTNYA TENGOK GAMBAR DIA WALAUPUNNNNN RUPA PARAS TIDAK SEPERTI LISA SURIHANI MAHUPUN FAHRIN AHMAD!

so aku pertaruhkan pic seperti di bawah.......


pic neh aku amek masa budak2 neh ngah maen tepi pantai masa family day ofis aku last week......
belakang tu Pulau Pangkor.....
budak2 ni sangat sporting bile aku nak capt pic diorg........
diorang2 neh sume anak2 staff Felda Travel sdn Bhd.......

sekian....

gambar ni original taw......
semoga aku berjaya...kekekkee........
undilah saya........humang aiihhh poyo!!!

kenkawan meh join meh!!!!


4 comments:

Hanis MY said...

salam ziarah, good luck k.. btw cantik gambar header atas tu...sukaaa

Kering Kontang said...

hanis my : hehehe....thanks babe......

Pink Kouture said...

Olla!!! Looking for exclusive and limited scarf design or shawl?Do visit our blog http://pinkkouture.blogspot.com/ .We do sells inner tudung with awning too.Theres a lot of colours for you can choose!!!If you are interested just drop me an email at pinkouture@gmail.com

kojah said...

thanks